снимка pixabayГермания посочи нашата страна като рискова зона. Тя ще издаде предупреждение

...
снимка pixabayГермания посочи нашата страна като рискова зона. Тя ще издаде предупреждение
Коментари Харесай

Германия ни посочи като рискова зона за пътуване

снимка pixabay

Германия уточни нашата страна като рискова зона. Тя ще издаде предизвестие за пътешестване до България, като считано от 21 март страната ни ще бъде сложена в Списъка на рисковите области с висока периодичност на болесттите от COVID-19 на института „ Робърт Кох “, оповестиха от Министерство на външните работи, съобщи.

Българското посолство в Берлин обръща внимание, че за пътуващите от региони с висока периодичност на болесттите, е належащо да разполагат с доказателство, че нямат зараза с ковид при влизане в Германия. Те би трябвало да имат негативен резултат от тест, който при поискване да бъде показан на превозвача преди тръгване, на способния орган или на граничния надзор при влизане в Германия.

Всички влизащи в страната жители подлежат на наложителна 10-дневна карантина, при съблюдаване на наредбите на съответната федерална провинция.

Припомняме, че всяка федерална провинция в Германия ползва правилото за карантина в приспособен, съгласуван с локалните особености на разпространяването на COVID-19, тип. Препоръчваме на жителите да ревизират авансово настоящите характерни условия за съответната провинция, към която пътуват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР